Views
4 months ago

Vloer Nadura MEISTER

  • Text
  • Metallic
  • Zandsteen
  • Vloer
  • Decor
  • Imitatie
  • Plint
  • Nadura
Moderne tegels? Of een behaaglijke houten vloer? Wij zeggen: allebei! Dat is mogelijk dankzij de innovatieve vloer Nadura. Warm aan de voeten en zo natuurlijk als hout, robuust en breukvaster dan tegels – deze eigenschappen weet de Naduravloer perfect te combineren.

4 Definitief anders.

4 Definitief anders. Definitief beter. Drie lagen, onder druk en hitte vast met elkaar verbonden, zorgen voor de unieke eigenschappen van de Naduravloeren. Onder het oppervlak van een extreem harde hout-mineralenmix komt de kernlaag. Hiervoor wordt een speciale AquaSafe+ -plaat van speciale houten materialen gebruikt. Een Nadura-tegenfineer stabiliseert de opbouw. De Naduravloer is ook geschikt om te leggen op ondergronden met een goedgekeurde warmwater-vloerverwarming. Nadura ® -oppervlak AquaStop-impregnering speciale AquaSafe+ -plaat * Nadura ® -tegenfineer ID 0717 - 12339 - 006 * Geschikt voor vochtige ruimtes zoals de badkamer. Uitgesloten van de toepassing zijn bereiken buitenshuis en natte ruimtes, zoals sauna´s, douchecabines, stoombaden en ruimtes met een afvoer in de vloer.

5 Een klasse apart! Zoals bij elk MEISTER-product gaan ook bij Nadura innovatievermogen en ambachtelijkheid hand in hand. Zo ontstaan producten die wat betreft kwaliteit en design geen wens onvervuld laten. Extreem hoog weerstandsvermogen Het hoge aandeel minerale stoffen verleent de vloer de robuustheid van een stenen of keramische tegel. Waar keramische tegels bij stootbelasting splinteren of breken, ontstaan er bij Nadura slechts kleine putjes of krassen, die voor een deel hersteld kunnen worden. Nadura Conventionele tegels van keramiek of porselein Aangenaam warm aan de voeten Dankzij het hoge aandeel houtvezels wordt lichaamswarmte langzamer afgeleid dan bij vloeren van keramiek of porselein. Slipvast Het innovatieve oppervlak in combinatie met de structuurprint maakt Naduravloeren bijzonder slipvast (klasse R9 | R10).

Catalogues EN

Laminate flooring MEISTER
Parquet flooring MEISTER
Lindura wood flooring MEISTER
Parquet flooring Planks Alpine flame MEISTER
Design flooring MeisterDesign
Design flooring MeisterDesign. rigid
Design flooring Tecara MEISTER
Nadura flooring MEISTER
Panels MEISTER

Catalogi NL

Designvloer MeisterDesign
Designvloer MeisterDesign. rigid
Designvloer Tecara
Laminaatvloer MeisterDesign. laminate
Lindura houten vloer MEISTER
Panelen MEISTER
Parketvloeren MeisterParquet. longlife
Vloer Nadura MEISTER

Catalogues FR

Sol stratifi é MeisterDesign. laminate
Sol en bois Lindura MEISTER
Sol design Tecara MEISTER
Sol design MeisterDesign. rigid
Sol design MeisterDesign
Sol Nadura MEISTER
Parquet MeisterParquet. longlife
Lambris MEISTER

Catalogues ES

Laminado MEISTER ES
Suelo de madera Lindura
Suelo de diseño
Suelo de diseño MeisterDesign. rigid
Suelo de diseño Tecara MEISTER
Parquet MeisterParquet. longlife
© MEISTER 2017