Views
5 months ago

Parketvloeren MeisterParquet. longlife

 • Text
 • Geborsteld
 • Longlife
 • Vitaal
 • Harmonisch
 • Levendig
 • Gelakt
 • Natuurgeolied
 • Profiel
 • Plint
 • Hout
 • Parketvloeren
 • Www.meisterwerke.com
Heel natuurlijk, aangenaam warm, zeer duurzaam en prachtig om te zien – dat is parket. De klassieker onder de vloerbedekkingen brengt met echt hout veel sfeer in elke woonruimte. Daarbij is MEISTER-parket in vergelijking met standaard legklaar parket bijzonder gemakkelijk in het onderhoud en uiterst ongevoelig voor belasting door druk. Zo heeft u nog lang plezier van uw parketvloer!

86 1

86 1 2

87 Geolied of gelakt: de hoogwaardige oppervlakteveredelingen van MEISTER Hout is een waardevolle, natuurlijke grondstof die we met veel respect en fingerspitzengefühl in iets heel bijzonders veranderen. Onze veredeling bij de oppervlakken met hoogwaardige soorten olie of lak benadrukt het speciale karakter van het hout en beschermt het duurzaam. 1 2 Mat gelakt Matte lak is een speciale oppervlaktebehandeling die ons Longlife-parket bijzonder robuust en gemakkelijk in het onderhoud maakt. Tegelijkertijd haalt het de warmte en natuurlijkheid van het materiaal naar voren zodat het er haast als onbehandeld hout uitziet. De lakverzegeling Duratec Plus bestaat uit in totaal zeven lagen. De samenstelling van componenten binnen de afzonderlijke lagen en de volgorde daarvan houdt er rekening mee dat parketvloeren eventueel ook een keer worden geschuurd. De hele opbouw bestaat uit formaldehydevrije, UV-geharde en ecologisch verantwoorde acryllak. Natuurgeolied Natuurlijke olie en was vormen de basis van de natuurgeoliede oppervlakken van ons Longlife-parket. Weartec ® Nature dringt diep in het hout en vormt een beschermend, ademend oppervlak. Deze extra matte, oxidatief gedroogde vorm van veredeling creëert een natuurlijke uitstraling met een subtiele glans, benadrukt de nerf en structuur van het hout, werkt vochtregulerend en zorgt voor een gezond woonklimaat. Alle Longlife-parketvloeren met Weartec ® Nature-oppervlak zijn woonklaar voor woongebruik behandeld en hoeven na het leggen alleen in sterk belaste en commerciële ruimtes (bijv. hallen of keukens) met een geschikte harde was te worden behandeld. De onderhoudsintervallen zijn voor MEISTER-natuurolie-was-combinaties langer dan bij de gebruikelijke natuurolie zonder was. Kleine beschadigingen kunnen zo nodig worden gecorrigeerd door de betreffende plek, met of zonder schuren, na te oliën.

Catalogues EN

Laminate flooring MEISTER
Parquet flooring MEISTER
Lindura wood flooring MEISTER
Parquet flooring Planks Alpine flame MEISTER
Design flooring MeisterDesign
Design flooring MeisterDesign. rigid
Design flooring Tecara MEISTER
Nadura flooring MEISTER
Panels MEISTER

Catalogi NL

Designvloer MeisterDesign
Designvloer MeisterDesign. rigid
Designvloer Tecara
Laminaatvloer MeisterDesign. laminate
Lindura houten vloer MEISTER
Panelen MEISTER
Parketvloeren MeisterParquet. longlife
Vloer Nadura MEISTER

Catalogues FR

Sol stratifi é MeisterDesign. laminate
Sol en bois Lindura MEISTER
Sol design Tecara MEISTER
Sol design MeisterDesign. rigid
Sol design MeisterDesign
Sol Nadura MEISTER
Parquet MeisterParquet. longlife
Lambris MEISTER

Catalogues ES

Laminado MEISTER ES
Suelo de madera Lindura
Suelo de diseño
Suelo de diseño MeisterDesign. rigid
Suelo de diseño Tecara MEISTER
Parquet MeisterParquet. longlife
© MEISTER 2017
Geborsteld Longlife Vitaal Harmonisch Levendig Gelakt Natuurgeolied Profiel Plint Hout Parketvloeren www.meisterwerke.com