Views
6 months ago

Panelen MEISTER

 • Text
 • Panelen
 • Imitatie
 • Vochtige
 • Ruimtes
 • Bocado
 • Terra
 • Geschikt
 • Decorpanelen
 • Decor
 • Houtdessin
Wonderbaarlijk veranderlijk Dat lijdt geen twijfel: geïnspireerd wonen houdt niet op bij het vormgeven van de vloer en het kiezen van de meubels. Een integraal onderdeel zijn ook altijd wand en plafond. Er bestaan immers zo veel mogelijkheden om ruimtes een heel eigen touch te verlenen. Onze hoogwaardige panelen bijvoorbeeld.

4

4 Panelen: Bekleden is verleden tijd. MEISTER-panelen zijn meer dan alleen bekleding: ze vormen echte pluspunten voor de inrichting, die scoren met gedegen technische eigenschappen. Geschikt voor vochtige ruimtes MEISTER-decorpanelen zijn goedgekeurd voor montage in vochtige ruimtes (niet direct bij opspattend water). Dat betekent dat u ze zowel in een badkamer kunt monteren als in een woonkeuken. Isolerend Natuurlijk zijn MEISTER-panelen fraai en comfortabel. Maar dat is nog niet alles. Dankzij hun dempende eigenschappen hebben ze een positief effect op de akoestiek en het woonklimaat. Geschikt voor inbouwspots Door de hoge materiaalkwaliteit en zorgvuldige verwerking zijn alle MEISTER-panelen geschikt voor het gebruik van inbouwspots. Dit geldt voor alle spots die zijn voorzien van het MM-keurmerk. Fantastisch tot in de voeg MEISTER-panelen zijn eenvoudig, snel en veilig te monteren. Het gewenste wand- en plafondbeeld wordt door de voegoptieken benadrukt. Terwijl het haast »naadloze« nulvoegen-beeld van de panelen een bijzondere elegantie verleent, kan men met verschillende groef- en veercombinaties voor subtiele tot markante accenten zorgen. Groef-veer-paneel met nulvoeg Groef-veer-paneel met zichtbare veer Groef-groef-paneel met verplaatste voeg

5 Edele oppervlakken, innovatieve dragers Over MEISTER-panelen is tot in de kleinste details goed nagedacht. Onze fraaie veredelingen laten ze er lang goed uitzien, maken ze robuust en uiterst gemakkelijk in het onderhoud. Bij onze Terracell oppervlakken in combinatie met de Terragen dragerplaat is bovendien een antischimmel werking aangetoond. Oppervlakken Terracell-oppervlak Wat uitstraling en eigenschappen betreft, is Terracell nauwelijks van een echt houten oppervlak te onderscheiden. Dankzij de bestendigheid tegen water en stoom zijn alle Terracell-gecoate panelen extreem gemakkelijk te reinigen, sterk, resistent, geschikt voor vochtige ruimtes en afwasbaar. Oppervlakken van decorfolie In een zorgvuldig proces worden deze decorfolies voor panelen bedrukt. Pas na drie bewerkingsfases ontstaat een oppervlak dat aan onze eisen voldoet en een hoge kleurbestendigheid van het oppervlaktemateriaal garandeert. Dragerplaten Terragen-dragerplaat Speciaal voor onze meest hoogwaardige panelen werd het MDF-dragermateriaal »Terragen« exclusief voor ons ontwikkeld. Daarmee zijn ze geschikt om in vochtige ruimtes geplaatst te worden. Onafhankelijke keuringsinstituten hebben ons bevestigd: onze Terragen-plaat is haast vrij van formaldehyde. MDF E1-dragerplaat MDF (Medium Density Fibreboard = middeldichte vezelplaat) biedt een bijzondere vormstabiliteit en maakt bovendien nauwkeurige groef-veer-frezingen mogelijk. Onze MDF E1-dragerplaten, met houtfineer of decorfolie, voldoen aan de laagste voorgeschreven richtwaarde voor emissie.

Catalogues EN

Laminate flooring MEISTER
Parquet flooring MEISTER
Lindura wood flooring MEISTER
Parquet flooring Planks Alpine flame MEISTER
Design flooring MeisterDesign
Design flooring MeisterDesign. rigid
Design flooring Tecara MEISTER
Nadura flooring MEISTER
Panels MEISTER

Catalogi NL

Designvloer MeisterDesign
Designvloer MeisterDesign. rigid
Designvloer Tecara
Laminaatvloer MeisterDesign. laminate
Lindura houten vloer MEISTER
Panelen MEISTER
Parketvloeren MeisterParquet. longlife
Vloer Nadura MEISTER

Catalogues FR

Sol stratifi é MeisterDesign. laminate
Sol en bois Lindura MEISTER
Sol design Tecara MEISTER
Sol design MeisterDesign. rigid
Sol design MeisterDesign
Sol Nadura MEISTER
Parquet MeisterParquet. longlife
Lambris MEISTER

Catalogues ES

Laminado MEISTER ES
Suelo de madera Lindura
Suelo de diseño
Suelo de diseño MeisterDesign. rigid
Suelo de diseño Tecara MEISTER
Parquet MeisterParquet. longlife
© MEISTER 2017
Panelen Imitatie Vochtige Ruimtes Bocado Terra Geschikt Decorpanelen Decor Houtdessin