meisterwerkeschultegmbh
Views
3 years ago

MeisterDesign. laminate

 • Text
 • Houtdessin
 • Laminate
 • Profiel
 • Plint
 • Meister
 • Vloer
 • Jaar
 • Ruimtes
 • Licht
 • Laminaatvloeren
 • Laminaatvloer
 • Wwwmeisterwerkecom
Robuust, gemakkelijk in het onderhoud, absoluut trendy en desondanks tijdloos – met ons laminaat vindt u de perfecte huisgenoot. Laminaat is al jaren de meest verkochte harde vloerbedekking en staat als geen ander voor onderhoudsvriendelijkheid en robuustheid. Daarbij wordt het voortdurend technisch en optisch doorontwikkeld. Een volledig ongecompliceerde vloerbedekking die weinig aandacht nodig heeft en die door zijn bestendigheid jarenlang gegarandeerd behouden blijft.

6 Laminaat: op alle

6 Laminaat: op alle fronten een succes De natuur is een meesteres op het gebied van vorm- en kleurgeving. Deze zoveel mogelijk te evenaren – dat is onze ambitie bij de laminaatvloeren van MEISTER. Wij zijn pas tevreden wanneer de oppervlakken op het eerste gezicht niet meer te onderscheiden zijn van echt hout, steen of andere natuurlijke materialen. Speciaal op de afzonderlijke oppervlakken afgestemde structuren zorgen voor een maximum aan natuurlijke expressie. Maar MEISTER-laminaatvloeren overtuigen niet alleen met hun uiterlijk. De technische voordelen zorgen pas echt voor een perfecte vloerbeleving. Diamond Pro ® - oppervlak * Het speciale Diamond Pro-oppervlak verhoogt het weerstandsvermogen van de vloer tegen microkrassen en schuurplekken, en biedt extra bescherming tegen slijtage. Antistatic-uitrusting * Alle laminaatvloeren van MEISTER beschikken over een aanvullend antistatisch oppervlak. Dit reduceert het ontstaan van wrijvingselektriciteit bij personen tot < 2 kV en beschermt daarmee tegen veel ontladingen aan metalen voorwerpen, bijv. bij het aanraken van de deurklink. *niet bij LC 55 (S) / LD 55 (S) ** ID 1119 - 12339 - 008 ** LC 55 (S) / LD 55 (S)

7 Vlekbestendig Vlekken op MEISTER-laminaat die ontstaan door watervaste viltstiften, waskrijtjes, kookolie, azijn, verf of lak, vormen geen probleem meer. Waarom? Omdat kleine bevuilde plekken met behulp van aceton, thinner of alcohol schoongemaakt kunnen worden zonder dat er restjes achter-blijven. Dit is een unieke eigenschap van laminaatvloeren, want deze manier van reiniging kan op andere vloeren niet worden toegepast zonder beschadiging te veroorzaken. Bovendien is laminaat hittebestendig, net zoals een aanrechtblad uit HPL-composiet. AquaSafe-systeem / AquaSafe-systeem + Alle laminaatvloeren van MEISTER zijn waterbestendig (met uitzondering van LC 55 (S)/LD 55 (S)), want ze bieden de grondige bescherming tegen vocht van het AquaSafe-systeem of AquaSafesysteem +. Dit bestaat uit drie effectieve elementen die de vloer beschermen tegen binnendringend vocht: Oppervlaktebescherming Het oppervlak van melaminehars is van nature absoluut waterdicht. AquaStop-impregnering & voegdichtheid De speciaal ontwikkelde en gepatenteerde geometrie van het klikprofiel, dat met voorspanning werkt, zorgt samen met de AquaStop-impregnering van de randen voor een dichte en duurzame sluiting van het profiel. Dragerplaat met verbeterde bescherming tegen uitzetten De sterk tegen uitzetten verbeterde dragerplaat voorkomt dat de vloer opzwelt onder invloed van water(4 uur bescherming bij aanhoudende vochtigheid). De dragerplaat ‚AquaSafe +‘ biedt zelfs 24 uur bescherming tegen vocht. Lichtecht Ook het mooie uiterlijk van MEISTER-laminaat is absoluut duurzaam, want laminaat is een van de meest lichtechte vloeren die verkrijgbaar zijn. Op de zogenaamde wolschaal, waarmee lichtechtheid wordt geclassificeerd, bereiken we de hoogste trap (klasse 8). De kleuren blijven nog jarenlang mooi, in tegenstelling tot bijvoorbeeld vloeren van echt hout of vinyl – perfect voor ruimtes met grote vensters of dakramen.

Copied successfully!
© MEISTER 2017
Houtdessin Laminate Profiel Plint Meister Vloer Jaar Ruimtes Licht Laminaatvloeren Laminaatvloer Wwwmeisterwerkecom