meisterwerkeschultegmbh
Views
3 years ago

MeisterDesign. laminate

 • Text
 • Houtdessin
 • Laminate
 • Profiel
 • Plint
 • Meister
 • Vloer
 • Jaar
 • Ruimtes
 • Licht
 • Laminaatvloeren
 • Laminaatvloer
 • Wwwmeisterwerkecom
Robuust, gemakkelijk in het onderhoud, absoluut trendy en desondanks tijdloos – met ons laminaat vindt u de perfecte huisgenoot. Laminaat is al jaren de meest verkochte harde vloerbedekking en staat als geen ander voor onderhoudsvriendelijkheid en robuustheid. Daarbij wordt het voortdurend technisch en optisch doorontwikkeld. Een volledig ongecompliceerde vloerbedekking die weinig aandacht nodig heeft en die door zijn bestendigheid jarenlang gegarandeerd behouden blijft.

3 Robuust, gemakkelijk

3 Robuust, gemakkelijk in het onderhoud, absoluut trendy en desondanks tijdloos – met ons laminaat vindt u de perfecte huisgenoot. Laminaat is al jaren de meest verkochte harde vloerbedekking en staat als geen ander voor onderhoudsvriendelijkheid en robuustheid. Daarbij wordt het voortdurend technisch en optisch doorontwikkeld. Een volledig ongecompliceerde vloerbedekking die weinig aandacht nodig heeft en die door zijn bestendigheid jarenlang gegarandeerd behouden blijft. Waarom ziet MEISTER-laminaat er zo goed uit? Het oppervlak van hoogwaardig MEISTER-laminaat wordt speciaal gedrukt. Zo zijn poriën, knoesten, scheuren en andere structuren die op de vloer te zien zijn, ook te voelen. Dit verleent de laminaatvloeren van MEISTER nog meer authenticiteit. En één ding spreekt haast vanzelf: dankzij de grote verscheidenheid aan decors vindt iedereen zijn of haar droomvloer. Waarom is MEISTER-laminaat zo stil? De stabiele opbouw van onze laminaatplanken levert een belangrijke bijdrage aan de geluidsreductie. Want hoe dikker en zwaarder een plank is, des te gedempter en stiller kan erover worden gelopen. MEISTER-laminaatvloeren met geïntegreerde contactgeluiddemping (te herkennen aan een ’S‘ in de productnaam) beschikken over een zware, elastische dempende laag uit een hoogwaardig PUR-mineraalmengsel. Dit heeft een optimaal effect op de geluidswaarden en kan bovendien kleine oneffenheden in de vloer compenseren. Zo wordt een stevig en vlak contact met de ondergrond verkregen, wat het ontstaan van geluid nog eens extra tegengaat. Waarom is MEISTER-laminaat zo gemakkelijk te onderhouden? Geringe verontreinigingen kun je gewoon met de stofzuiger wegzuigen. Het oppervlak hoeft niet moeizaam geolied of gelakt te worden, maar blijft haast vanzelf jarenlang mooi. Ook bij sterkere verontreinigingen is het schoonmaken een fluitje van een cent, want MEISTER-laminaat kan tegen dweilwater – het zwelt niet, geen beschadiging langs de randen. Het homogene oppervlak laat geen vocht door, de speciaal ontwikkelde en gepatenteerde geometrie van het klikprofiel zorgt voor dichte voegen en de dragerplaat biedt bescherming tegen opzwellen bij contact met water.

Waarom is MEISTER-laminaat zo duurzaam? Voor MEISTER-laminaat verwerken we uitsluitend zeer hoogwaardige materialen. De afzonderlijke lagen worden bij hoge temperatuur en onder hoge druk zorgvuldig samengeperst. Het resultaat zijn belastbare en robuuste laminaatplanken – de basis voor een product met een lange levensduur. Bovendien vinden we het zeer belangrijk exact passende planken te produceren. Samen met de gepatenteerde, stevige klikverbinding ontstaat er een uiterst stabiele vloerbedekking en daarmee de perfecte basis voor het leven bij u in huis – ook als het er daar een keer wat heftiger aan toe gaat. Wij zijn zo overtuigd van onze laminaatvloeren dat we u een extra lange garantie bieden: tot wel 25 jaar bij woongebruik*. * Garantie volgens de garantievoorwaarden van MEISTERWERKE op www.meister.com Waarom is MEISTER-laminaat zo woongezond en ecologisch? De laminaatvloeren van MEISTER bestaan voor 95% uit natuurlijke grondstoffen, met name hout. Een plaat van gecomprimeerde houtvezels vormt het hart van de constructie. Aan de onderkant daarvan bevindt zich een ’tegenfineer‘ ter stabilisering en aan de bovenkant het decorpapier, bijv. met authentieke houtdessins, steendecors of creatieve designs. De toplaag (de looplaag) bestaat uit melaminehars met een hoog weerstandsvermogen en verleent de laminaatvloer zijn enorme robuustheid en gemak bij de reiniging. Het laminaat is geheel vrij van pvc, weekmakers en ftalaten, waardoor het absoluut woongezond en verantwoord is! Van alle harde vloerbedekkingen, bevat laminaat de minste VOC‘s (vluchtige organische en anorganische stoffen). Door overwegend hout te gebruiken, is het product nagenoeg CO 2 -neutraal. Ook levert de vloer dankzij de onschadelijke materialen geen enkel probleem op voor de afvalverwerking. Rest- stukken die bij het leggen overblijven, kunnen gewoon bij het restafval worden gedaan. Grotere hoeveelheden kunnen als grofvuil worden opgehaald of weggebracht. Waarom is MEISTER-laminaat zo gemakkelijk te leggen? Als je één ding kunt zeggen van ons assortiment aan laminaatvloeren, dan is dat wel dat het ongecompliceerd is ! Dat blijkt natuurlijk uit hun gemakkelijk te onderhouden en robuuste karakter, maar met name ook uit het kliksysteem. Dat is zo simpel dat u deze vloer zelf kunt leggen – zonder lijmen, zonder plakken, en natuurlijk ook op een vloerverwarming. Zwevend leggen levert overigens nog een extra voordeel op. De vloer wordt niet met lijm verontreinigd en kan daardoor tijdens een verbouwing niet alleen gemakkelijker worden verwijderd, maar ook eenvoudig en volledig verantwoord bij het afval worden gedaan.

Copied successfully!
© MEISTER 2017
Houtdessin Laminate Profiel Plint Meister Vloer Jaar Ruimtes Licht Laminaatvloeren Laminaatvloer Wwwmeisterwerkecom