Views
1 year ago

Lindura houten vloer MEISTER

Een hightech-vloer of echte natuur? In de Lindura houten vloeren gaan ze een fascinerende verbinding aan. Het geheim zit hem in de innovatieve Wood-Powder-technologie, die van een eenvoudige vloerbedekking een echte hightech houten vloer maakt.

62 Open voor alle

62 Open voor alle stijlen – de witte plinten. Wat heeft wit dat andere kleuren niet hebben? De openheid zich aan elke stijl aan te passen en het vermogen alle andere kleuren moeiteloos aan te vullen. Daarom zijn onze plinten met witte decorfolie een aanwinst voor elke woonstijl en zijn ze uitstekend te combineren met alle vloeren. De ruime keus aan verschillende profielvormen opent daarbij de mogelijkheid geheel naar eigen smaak klassieke of juist moderne accenten aan te brengen. Plint profiel 8 PK | Uni wit glanzend 324 (decorfolie) Plint profiel 19 PK | Uni wit glanzend 324 (decorfolie)

63 Kleurrijk en met karakter – plinten om zelf te verven. In de kleur van de wand? Passend bij uw meubels? Of juist helemaal anders? Zegt u het maar: ontwerp uw plinten geheel naar eigen wens! Gehuld in een overschilderbare folie zijn deze plinten optimaal voorbereid op de uitvoering van uw eigen ideeën. Laat uw creativiteit de vrije loop! Plint profiel 8 PK Een evenwichtig beeld – met harmonieuze plinten. In uw eigen huis wilt u pure harmonie vanaf de basis – en terecht. Met plinten die zijn afgestemd op de kleur of het decor van de vloer, vervult u deze wens moeiteloos. Het gebalanceerde samenspel van vloer en plint wordt vervolmaakt door het decor dat van plint tot plint overtuigend doorloopt. Zo mooi ziet perfecte harmonie eruit. Plint profiel 3 PK | Eik goudbruin 1165

© MEISTER 2017
No tags were found...