Views
11 months ago

Laminaatvloer

 • Text
 • Houtdessin
 • Laminaatvloer
 • Jaar
 • Contactgeluiddempende
 • Plint
 • Melango
 • Profiel
 • Micala
 • Onderlaag
 • Meister
Robuust, gemakkelijk te reinigen, absoluut trendy en desondanks tijdloos – met ons laminaat vindt u de perfecte huisgenoot. En het beste is: wanneer u dat wilt, kunt u er echt heel lang van genieten. U zult het zien: met hoogwaardig laminaat van MEISTER doet u alles goed.

10 Contactgeluiddemping

10 Contactgeluiddemping Al onze Premium-laminaatcollecties kunt u ook krijgen met geïntegreerde contactgeluiddemping. MEISTER gebruikt hiervoor een zware, elastische contactgeluiddempende laag van een hoogwaardig PUR-mineraalmengsel (2,5 mm). Dit heeft een optimaal effect op de geluidswaarden en kan bovendien kleine oneffenheden in de vloer egaliseren. Daardoor wordt een stevig en vlak contact met de ondergrond verkregen wat het ontstaan van geluid nog eens extra tegengaat. Niet in de laatste plaats levert ook de stabiele opbouw van onze laminaatplanken een belangrijke bijdrage aan de contactgeluiddemping: Want hoe dikker en zwaarder een plank is, des te gedempter en stiller kan erover worden gelopen. Laminaatvloeren van MEISTER met geïntegreerde contactgeluiddemping zijn dus zeer stil en zorgen ook akoestisch voor een ongestoorde prettige sfeer. Gemakkelijk in het onderhoud en bestand tegen poetswater Geringe verontreinigingen kun je gewoon met de stofzuiger weg zuigen. Het oppervlak hoeft niet moeizaam geolied of verzegeld te worden, maar blijft haast vanzelf jarenlang mooi. Ook bij sterkere verontreinigingen is het schoonmaken een fl uitje van een cent, want MEISTER-laminaat kan tegen poets-water – het zwelt niet, het trekt niet krom. Het homogene oppervlak laat geen vocht door en de speciaal ontwikkelde en gepatenteerde geometrie van het klikprofi el zorgt voor dichte voegen. Precies op maat en passend De productie op het hoogste technische niveau met veelvuldig wisselend gereedschap, zorgt voor een optimale pasvorm van de aparte laminaatplanken. * Garantie volgens de garantievoorwaarden van MeisterWerke op www.meister.com

11 Zonder weekmakers Geheel zonder ftalaten en andere weekmakers is deze vloer voor de gezondheid zonder enig risico. AquaSafe-systeem Alle Premium laminaatvloeren van MEISTER zijn geschikt voor vochtige ruimtes*, want ze bieden een grondige bescherming tegen vocht door het AquaSafe-systeem. Dit bestaat uit drie effectieve elementen die de vloer beschermen tegen binnendringend vocht: Bescherming van het oppervlak De meerlaagse resp. geïmpregneerde oppervlakken zorgen voor een effectieve bescherming tegen vocht. Bescherming van de vloeren aan de randen De speciaal ontwikkelde en gepatenteerde geometrie van het klikprofiel, dat met voorspanning werkt, zorgt voor een dichte en duurzame profielsluiting. Tegen uitzetten verbeterde dragerplaat De sterk verbeterde anti-zwellen dragerplaat »AquaSafe« kan het zwellen door water in hoge mate voorkomen. *Zogenaamde ‘vochtige ruimtes’ zijn alle ruimtes met een verhoogde, maar niet permanente vochtbelasting en/of met een periodiek hogere luchtvochtigheid, zoals de badkamer. Uitgesloten van toepassing zijn buitenruimtes en natte ruimtes, zoals sauna’s, douchecabines, stoombaden en ruimtes met een afvoer in de vloer. Let op: waterplassen/-spetters niet op het oppervlak laten opdrogen, maar direct wegen droogvegen (binnen 30 minuten). Uitgebreidere garantie bij woongebruik Wij zijn zo overtuigd van onze Premium-laminaatvloeren dat we u een extra lange garantie meegeven: tot wel 25 jaar bij woongebruik*.

CATALOGUES MEISTER - FRENCH

Sol stratifié

CATALOGOS MEISTER - SPANISH

Suelo laminado

CATALOGI MEISTER - DUTCH

Laminaatvloer

CATALOGUES MEISTER - ENGLISH

Laminate flooring
© MEISTER 2017