Views
1 year ago

Designvloer Tecara

  • Text
  • Vloer
  • Plinten
  • Pagina
  • Tecara
  • Designvloer
  • Houtdessin
Tecara is de designvloer met een extra dosis comfort: een kurklaag onder het hoogwaardige Puretec®-oppervlak en eentje aan de onderkant, zorgen voor een elasticiteit die prettig is voor de gewrichten en voor een minimale geluidsontwikkeling – voor maximaal woongenot!

4 Zo mooi kan gezond

4 Zo mooi kan gezond leven zijn. De designvloer Tecara wordt gekenmerkt door een intelligente, meerlaagse opbouw met vormvaste HDF-tussenlaag. De comfortlaag van kurk zorgt voor een elasticiteit die prettig is voor de gewrichten, voor minimale geluidsontwikkeling met maximaal woongenot. Het hoogwaardige Puretec ® -oppervlak maakt de vloer slijtvast en onderhoudsvriendelijk. De antistaticuitrusting reduceert het ontstaan van statische electriciteit door personen. Comfortlaag van kurk Puretec ® -oppervlak– speciale coating (pvc-vrij) Contactgeluiddemping van kurk HDF-tussenlaag ID 1216 - 12339 - 002

5 Vloeren maken de ruimte. Wie op details let, zal onder de indruk zijn. Designvloer Tecara behelst al onze knowhow op gebied van vloeren – van woongezonde materialen tot een natuurlijk dempende laag uit kurk. 100% pvc-vrij Bij de productie van onze design-vloeren worden pvc en schadelijke weekmakers consequent achterwege gelaten. Prettig voor blote voeten Warmte en elasticiteit maken van designvloer Tecara een voetvriendelijke woonbegeleider. Geurloos In tegenstelling tot veel vinylvloeren, zit er in onze designvloeren alleen dat wat er werkelijk thuishoort. Daarom vindt er ook geen storende (en mogelijk schadelijke) uitwaseming plaats. Zo kunt u gewoon genieten van uw huis.

© MEISTER 2017
Vloer Plinten Pagina Tecara Designvloer Houtdessin